Aanvulling cursus Close reading van Ezechiël

In aanvulling op wat ik al doorgaf, kan ik melden naast de cursus in Gouda ook een cursus op een locatie in Nunspeet al worden gegeven. De locatie in Gouda is Hoornbeeck College, Noordelijk Halfrond 10, 2801 DE Gouda. De locatie in Nunspeet wordt nog bekend genaakt.

Er worden in Gouda tien morgens gegeven. De data zijn 21 september, 5 oktober, 19 oktober, 9 november, 23 november en 7 december. DV 11 januari is dan de eerste keer in 2022. De keren daarop zijn 25 januari, 8 februari en 1 maart . Aanvang 9.00 uur of 9.30 uur (in overleg met deelnemers).

Bij de cursus in Nunspeet gaat het om tien woensdagavonden  en wel Hier zij de data DV woensdag 22 september, 6 oktober, 20 oktober, 10 november, 24 november en 8 december en dan in principe om de twee weken. Omdat de dankdag op een woensdag is, zit er een keer drie weken tussen en gaan we 10 november verder. Dan is 8 december de laatste keer in 2021. DV 12 januari is dan de eerste keer in 2022. De keren erop zijn 26 januari, 9 februari en 2 maart. De aanvangstijd is 20.00 uur.

Voor opgave zowel voor de cursus in Gouda als in Nunspeet kunt u mij mailen naar:

dspdevries@solcon.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s