Aanvulling cursus Close reading van Ezechiël

In aanvulling op wat ik al doorgaf, kan ik melden naast de cursus in Gouda ook een cursus op een locatie in Nunspeet al worden gegeven. In Gouda is de eerste keer DV dinsdagmorgen 21 september. In overleg met de cursisten is de aanvangstijd 9.00 of 9.30 uur en wordt bepaald of er van acht dan wel tien cursusmorgens wordt uitgegaan. De locatie is Hoornbeeck College, Noordelijk Halfrond 10, 2801 DE Gouda.

Omdat er meerdere belangstellenden voor deze cursus zijn uit het noorden en het oosten van het land wordt er niet alleen in  Gouda maar ook in Nunspeet een cursus gegeven. Deze begint op DV woens-dagavond 22 september en dan in principe om de twee weken.

Omdat de dankdag op een woensdag is, zit er een keer drie weken tussen en gaan we 10 november verder. Dan is 8 december de laatste keer in 2021. DV 12 januari is dan de eerste keer in 2022. Omdat in Nunspeet van tien keer wordt uitgegaan, is de laatste maal DV 23 februari. De exacte locatie wordt nog bekend gemaakt. In overleg met de cursisten is de aanvangstijd 19.30 of 20.00 uur.

Voor opgave zowel voor de cursus in Gouda als in Nunspeet kunt u mij mailen naar:

dspdevries@solcon.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s