Ontmoetingsdag Boven-Hardinxveld

Al een aantal jaren is in het gebouw van de Hersteld Hervormde Gemeente, Nassaulaan 4, te Boven-Hardinxveld een jaarlijkse ontmoetingsdag georganiseerd. Zelf was ik daarvan de initiatiefnemer. Het initiatief werd ondersteund door ds. P. den Ouden en ev. H. Bor. Samen hielden zij toespraken. Aan het einde was er dan de gelegenheid vragen te stellen, terwijl in de pauze, van tevoren en na afloop er de gelegenheid was tot ontmoeting.

De dag staat in het teken van het verlangen naar een opbloei van Gods kerk. De toespraken zijn daarop gericht. Zij bieden ook gesprekstof in de onderlinge ontmoetingen. Mijn bede is dat zondaren zicht krijgen op Christus, als dat zicht er nog niet was en dat zij die reeds op Hem hebben leren zien, nog meer door Zijn schoonheid worden getroffen. Dan is de vrucht dat wij ons des temeer gedrongen weten om voor Hem te leven.

In verband met de coronacrisis is een drietal jaren de ontmoetingsdag  niet meer gehouden  Van diverse kanten bleek dat men deze dag mist en ernaar uitziet dat hij opnieuw wordt gehouden. De bedoeling is dat dit aanstaande woensdag DV 7 september gebeurt. Ds. J.L. Schreuders, de huidige predikant van Boven-Hardinxveld, zal deze dag gastheer zijn. Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur: opening ds. JL Schreuders

10.15 uur: ds. P de Vries

11.00 uur: ds. P. den Ouden

Pauze

13.45 uur ev. H. Bor

14.45 uur Pauze

15.00 uur beantwoording vragen

15.30 uur sluiting

Er zal ook een boekentafel zijn. Zowel tijdens de morgen- als middagbijeenkomst wordt een collecte gehouden voor de onkosten. Wat overblijft, gaat naar stichting ‘Godsvrucht en wetenschap’.

In de pauzes wordt koffie, thee en frisdrank geschonken. Men moet zelf brood meenemen.
Iedereen is deze dag van harte welkom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s