Een uitspraak van ds. J.P. Paauwe (1872-1956)

Als men de deur van het koninkrijk van God ook maar op een kier open ziet staan, laat men dan binnen treden, want dan is het de welaangename tijd, het ogenblik, waarin geldt: “De Meester is daar, en Hij roept u.” (Johannes 11:28). Laat er diep in onze harten, door de genade van de Hei­lige Geest, de overreding zijn, dat ons heil ligt in het toevlucht nemen tot Christus. Zonder dit toevlucht nemen is er geen heil te ver­wachten. Wij moeten niet denken dat het aan God zou liggen, want God is goed. Men moet op Zijn Woord letten. Er staat in Gods Woord: “Zo waar­achtig als Ik leef, spreekt de Heere HEERE, zo Ik lust heb in den dood des goddelozen. Maar daarin heb Ik lust, dat de goddeloze zich bekere van zijn weg en leve.” (Ezechiël 33:11).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s