Nog een paar open plaatsen voor de cursus Verantwoording van het geloof in het voetspoor van Augustinus

Op DV zaterdagmorgen 27 november hoop ik voor de stichting Godsvrucht en wetenschap de eerste morgen van de cursus Verantwoording van het geloof in het voetspoor van Augustinus te verzorgen. Het gaat om ook morgens in totaal. De laatste is 12 februari. De morgens beginnen om 9.30 uur en eindigen ±12.15 uur. De plaats van samenkomst is Hoornbeeck College, Noordelijk Halfrond 10, 2801 DE te Gouda.

Er zijn nog een aantal open plaatsen. Wie belangstelling heeft, kan dat mailen naar het mailadres: dspdevries@solcon.nl

Meer informatie over de cursus vindt onder andere onder het kopje Nieuws op de website www.godsvruchtenwetenschap.nl

Bij voldoende belangstelling (minimaal 12 deelnemers) wordt deze cursus volgend jaar opnieuw gegeven en wel op een doordeweekse morgen. In principe in de maanden óf  september t/m november óf in de maanden mei t/m juni. Deelnemers kunnen zich nu al aanmelden. Zij kunnen aangeven welke periode hun voorkeur heeft en welke morgen. De cursus zal óf in Gouda óf in Nunspeet óf in de omgeving van Amersfoort worden gegeven. Ook hierin kunnen degenen die zich aanmelden, hun voorkeur geven. Wie hiervoor  in principe belangstelling heeft, kan dat ook nu al mailen naar dspdevries@solcon.nl

*

Augustinus: ‘Onrustig is ons hart totdat het rust vindt in U.’

*

Pascal: ‘Er ligt in het hart van ieder mens een door God gevormd vacuüm, dat door niets  of niemand kan worden vervuld dan door God Zelf.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s