Gods zegen toegewenst voor het nieuwe jaar

Van harte wil ik alle lezers van mijn weblog Gods zegen toewensen voor het nieuwe jaar dat komt. Voor mij en mijn kinderen waren de afgelopen jaren – en zeker het laatste jaar – niet gemakkelijk. Mijn geliefde vrouw Margreet is gestorven. Velen van jullie hebben je medeleven op allerlei wijzen getoond. Daarvoor nogmaals hartelijk dank.

Ik ben nu weduwnaar. Er is in dit leven een schaduw gekomen die niet meer weggaat. Het is een grote troost dat mijn vrouw nu niet alleen verlost is van pijn maar vooral samen met alle ontslapen heiligen voor Gods troon naar de jongste dag mag uitzien. De dag waarop voor iedereen die vergeving van zonden ontving  in Jezus Christus, alle schaduwen zullen wegvlieden. Die wetenschap geeft mij troost en dan is het Israëls God Die krachten geeft.

Het geeft mij vreugde dat ik elke zondag het Evangelie van Gods genade in Christus mag verkondigen en ook op andere manieren nuttig mag zijn in Gods koninkrijk. Dezelfde God Die ons voorgeslacht wilde helpen, wil dat ook doen voor ons en ons nageslacht. Ik wens jullie allen toe daarbij te leven.

Ds. P(ieter) de Vries

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s