Wijlen ds. Hofman over het zoeken van de Heere

In mij woont dat ik niet bang ben voor God, omdat Hij mijn deel is. Maar ik ben wel bang voor mijzelf, voor mijn zonden, voor satan en voor alle mensen. Daar ben ik wel bang voor. Maar ik heb van God nog nooit anders ontmoet, als ik mij voor Hem moest vernederen en buigen in het stof, dan: ‘want goeder-tieren is de Heer, Zijn goedheid eindigt nimmermeer.’

Dat is steeds weer en telkens weer mijn ervaring geweest. Omdat die zaken al zoveel jaren door in mij erkend zij geweest, daarom is het dat ik van daaruit uitzie op Hem, die getrouwe God. Ten koste van wat ook. En zo het gaat, zo gaat het; maar dat de Naam van God en van Zijn heilig kind Jezus weer in ons vaderland worden geëerd en erkend.

Zoeke daartoe ook een ieder een plaats en een thuis en een onderkomen onder de schaduw van Zijn genadevleugelen. Want als er iets noodzakelijk is, dan is het dat wel, om een thuis en een plaats bij Hem te hebben voor die dag die aanstaande is en komen zal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s