Woorden van Wilhelmina

Op 2 juni in het jaar onzes Heeren 1902 legde onze toenmalige vorstin koningin Wilhelmina in Parijs in de Rue Rivolie aan de voet van het standbeeld Caspar de Coligny, admiraal van Frank­rijk, een krans. Zij sprak daar­bij onder andere de volgende woorden: ‘Aan de voet van dit monu­ment verenigd, heffen wij onze harten op tot God en zoeken vóór alle dingen de verheer­lijking van Zijn Naam. Het is mijn levendige wens dat een ieder die Christus als Zaligmaker kent, in dat geloof moge wor­den versterkt en dat wij allen steeds meer waarachtige getuigen des Heeren mogen zijn.’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s