De cursus hermeneutiek begint eind volgende maand

Op een achttal woensdagmorgens van eind maart tot juni hoop ik voor de stichting Godsvrucht en wetenschap weer een cursus hermeneutiek te geven. Het vorige seizoen werd deze cursus op een avond aangeboden en nu overdag en welbewust buiten het catechisatieseizoen.

Op deze cursus zijn bepaald niet alleen predikanten welkom, maar de periode en het dagdeel maken hem wel aantrekkelijk voor predikanten. De locatie is het Hoorbeeckcollege, Noordelijk Halfrond 10, 2801 DE Gouda. De eerste morgen is DV 29 maart. De aanvang is 9.30 uur en de morgen eindigt rond 12.00 uur en er zijn tussendoor twee pauzes.

De cursus is nog niet volgeschreven. Wie belangstelling heeft, kan mailen naar dspdevries@solcon.nl. Wie zich afvraagt of de cursus voor hem of haar geschikt, is kan zich daarvoor ook met mij in verbinding stellen.

Verdere informatie is te vinden op www.godsvruchtenwetenschap.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s